Home > Verkoop je producten

Verkoop je producten en verdien geld op Fnac.be

Thuis niet genoeg plaats meer?
Maak plaats in je kasten!

Makkelijk verkopen

Verkoop aan duizenden bezoekers per dag

Beschik over de zichtbaarheid op heel Fnac.be en verhoog je kansen om je eigen artikelen te verkopen in een veilige omgeving.

 • Stap 01

  Een product
  te koop zetten

  Je kan alle editorale producten verkopen die aangeboden worden door Fnac.be. Vul de referentie of de titel in en kies je verkoopprijs.

  Fnac + punten Makkelijk, snel en onbeperkt verkopen.

 • Stap 02

  Een klant koopt
  je product

  Zodra een klant je product koopt, word je geïnformeerd per e-mail.

  Fnac + punten Gebruik de handige user interface van onze Fnac Marketplace om je bestellingen eenvoudig te beheren en vragen van klanten te beantwoorden.

 • Stap 03

  Je producten
  verzenden

  Je verpakt
  en verzendt je artikelen volgens de door de klant gekozen verzendwijze.

  Fnac + punten Je kunt kiezen tussen 3 verschillende verzendmethoden.

 • Stap 04

  Je wordt
  betaald

  Fnac betaalt het bedrag van je verkoop exclusief commissie, via cadeaucheques of een bankoverschrijving. Dit kies je zelf.

  Fnac + punten100% beveiligde betaalomgeving.

Zij hebben via fnac.be verkocht

en vonden het geweldig...

 • Stefanie

  Ik ben erg blij. Ik heb makkelijk mijn boeken kunnen verkopen en ga dit ook vaker doen. ;)

 • Frederik

  Geweldig! Heel eenvoudig om producten te verkopen en ik ben er ook steeds zeker van dat ik betaald zal worden.

 • Charlotte

  Héél gebruiksvriendelijk. Ik ben niet heel erg handig met internet maar het ging heel vlot. Ik ga er zeker nog gebruik van maken!

FAQ

 • Waar kan ik de cadeaucheques en cadeaukaarten gebruiken? Wat is het verschil?

  De cadeaucheque Fnac.be is 1 jaar geldig en kan enkel op www.fnac.be gebruikt worden. De cadeaucheque is te gebruiken voor de aankoop van Boeken, Cd’s, Dvd’s, Software, Games, en de afdelingen Hardware & Software, Foto & Video, TV & Geluid, Speelgoed, Telecom. De cadeaucheque kan niet gebruikt worden voor de betaling van aankopen in de afdelingen Fotowerken, Ticketing, Downloads (Fnacmusic, ebooks, games). De cadeaucheque worden niet terugbetaald. (1)
  De Fnac cadeaukaarten kan je in alle Belgische Fnac-winkels gebruiken (maar niet op www.fnac.be) (2).

   
 • Neemt Fnac-recycle ook cd’s, boeken, dvd's of gaming producten aan?

  Neen, Fnac-recycle is alleen van toepassing op de volgende high-tech producten: laptops, tablets, spelcomputers, telefoons, smartphones en MP3 spelers

   
 • Waar zal mijn aanbod zichtbaar zijn op fnac.be?

  Je aanbod zal zichtbaar zijn in de lijst van aanbiedingen. Deze lijst is toegankelijk vanaf de productpagina, onder de beschikbaarheid van het product.
  Voorbeeld: 3 nieuwe vanaf € 599 en 2 tweedehands vanaf € 410.80

   
 • Wat kost het?

  Voor elke bestelling ontvangt Fnac van de verkoper een vergoeding gelijk aan een percentage van het verkoopbedrag, exclusief BTW en inclusief verzendkosten. Deze vergoeding wordt berekend op basis van de productcategorie. Alle informatie betreffend deze berekening bekijk je hier (onder sectie 5. Financiële bepalingen).

   
 • Tips om je verkopen te bevorderen.

  Om je verkoopkansen te vergroten, is het belangrijk dat je aandacht besteed aan het aanmaken van je aanbod. Vergeet niet om de werkelijke staat van het product te beschrijven door het toevoegen van een duidelijke omschrijving en een goede afbeelding. Tot slot, moet je steeds een aantrekkelijke prijs bepalen. De prijs is eenvoudig te vergelijken met de actuele nieuwkoop prijs op fnac.be.

   

(1) Als de waarde van de cadeaucheque groter is dan de waarde van de bestelling zal het resterende bedrag in je cadeaucheque account blijven staan. Je kunt het resterende saldo gebruiken bij de betaling van een volgende bestelling door deze betaalmethode te kiezen en het eventuele resterende saldo met je bankkaart betalen.  Na de geldigheidsdatum wordt de cadeaucheque niet vervangen of terugbetaald. De algemene verkoopsvoorwaarden van website zijn van toepassing op de cadeaucheques Fnac.be. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen.

(2) Eens geactiveerd, kan de cadeaukaart niet worden omgeruild, doorverkocht, terugbetaald (zelfs gedeeltelijk), gecrediteerd op een kaart of een bankrekening, of het voorwerp van een korting uitmaken. Na de geldigheidsdatum wordt de cadeaukaart niet vervangen of terugbetaald. Het bedrag op de kaart kan volledig of gedeeltelijk gebruikt worden en bijgepast worden met andere betaalmiddelen. De cadeaukaart vervalt na 12 maanden, te rekenen vanaf de activeringsdatum aan de kassa.

Let op Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve later opnieuw te proberen.

Gebruik van cookiesDoor deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen, klik hier