Home > Verkoop je producten

Word een professionele verkoper. Verkoop uw producten,
en verdien geld op Fnac.be

Verhoog uw omzet
in slechts een paar klikken

Makkelijk verkopen

Verkoop aan duizenden bezoekers per dag

Beschik over de zichtbaarheid op heel Fnac.be en verhoog je kansen om je eigen artikelen te verkopen in een veilige omgeving.

 • Stap 1

  Creëer uw professionele verkopersaccount

  Voor € 39,90 per maand, plaatst u uw producten op Fnac.be, zonder verkoopkosten.

 • Stap 2

  Publiceer uw productcatalogus op een geautomatiseerde manier.

  Profiteer van een follow-up door beroepsexperts om uw verkopen te laten doen groeien.

 • Stap 3

  Beheer uw bestellingen automatisch.

  Ontvang direct meldingen op uw verkopersaccount om uw verkopen te beheren en uw klanten te antwoorden.

 • Stap 4

  Verzend uw pakketjes naar uw klanten.

  U verpakt en verzendt uw product volgens de verwachte leveringsmethode.

 • Stap 5

  U wordt rechtstreeks betaald op uw bankrekening.

FAQ

 • Waar zal mijn aanbod zichtbaar zijn op fnac.be?

  Je aanbod zal zichtbaar zijn in de lijst van aanbiedingen. Deze lijst is toegankelijk vanaf de productpagina, onder de beschikbaarheid van het product.
  Voorbeeld: 3 nieuwe vanaf € 599 en 2 tweedehands vanaf € 410.80

   
 • Hoeveel kost dat ?

  Als verkoper betaalt u een maandelijkse abonnementsprijs van € 39,90 per maand. Dit bedrag wordt alleen in rekening gebracht als u een verkoop realiseert. Voor elke ontvangen bestelling van producten door een koper, ontvangt Fnac Direct van de Verkoper een commissie gelijk aan een corresponderend percentage, plus BTW. Deze commissie wordt berekend op basis van de productcategorieën. Alle informatie in de Algemene Voorwaarden (5.Financiële bepalingen) vindt u hier

   
 • Tips om je verkopen te bevorderen.

  Om je verkoopkansen te vergroten, is het belangrijk dat je aandacht besteed aan het aanmaken van je aanbod. Vergeet niet om de werkelijke staat van het product te beschrijven door het toevoegen van een duidelijke omschrijving en een goede afbeelding. Tot slot, moet je steeds een aantrekkelijke prijs bepalen. De prijs is eenvoudig te vergelijken met de actuele nieuwkoop prijs op fnac.be.

   

(1) Als de waarde van de cadeaucheque groter is dan de waarde van de bestelling zal het resterende bedrag in je cadeaucheque account blijven staan. Je kunt het resterende saldo gebruiken bij de betaling van een volgende bestelling door deze betaalmethode te kiezen en het eventuele resterende saldo met je bankkaart betalen.  Na de geldigheidsdatum wordt de cadeaucheque niet vervangen of terugbetaald. De algemene verkoopsvoorwaarden van website zijn van toepassing op de cadeaucheques Fnac.be. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je vragen.

(2) Eens geactiveerd, kan de cadeaukaart niet worden omgeruild, doorverkocht, terugbetaald (zelfs gedeeltelijk), gecrediteerd op een kaart of een bankrekening, of het voorwerp van een korting uitmaken. Na de geldigheidsdatum wordt de cadeaukaart niet vervangen of terugbetaald. Het bedrag op de kaart kan volledig of gedeeltelijk gebruikt worden en bijgepast worden met andere betaalmiddelen. De cadeaukaart vervalt na 12 maanden, te rekenen vanaf de activeringsdatum aan de kassa.

Tevreden of geld terug

Ben je van gedacht veranderd? Je Fnac.be aankopen worden binnen 15 dagen teruggenomen of geruild, op onze site en in de winkels.