Welkom

Inloggen

Nieuw? Een account aanmaken ›

Fermer
precedent
suivant
  • envoyer à un ami

K3-HALLO K3 VOL 4-VN

Dvd's

Uw mening geven

Artikel onbeschikbaar

De Fnac Marketplace Pluspunten (?)
Tevreden of terugbetaald
Betaling beveiligd door Fnac
Klantenservice Fnac.be
Sluiten

De Fnac Marketplace Pluspunten

De levering en de Dienst Na Verkoop worden beheerd door onze partnerverkopers. Maar in elk geval, om een goed verloop van uw bestelling te verzekeren, laat de Marketplace van Fnac u gebruik maken van de klantendienst Fnac.be om u te vergezellen als er problemen zijn met uw bestelling. Zo kunt u in alle zekerheid en gerustheid uw bestelling plaatsen.

Snelaankoop

Met de optie Snelshoppen kunt u uw bestelling eenvoudig en in een minimum aantal klikken plaatsen op Fnac.be.

U moet van tevoren in uw account Fnac.be een standaard afleveradres en betaalkaart instellen. Zodra de optie geactiveerd is, volstaat het te klikken op (...) voor het/de gewenste product(en.

De aankopen verricht via de optie Snelshoppen zijn onderworpen aan de algemene verkoopvoorwaarden Fnac.be en de betalingen van deze aankopen zijn even goed beveiligd als voor een klassieke bestelling.

Sluiten

Verkoop die/dat van u

Fnac MarketPlace biedt u de mogelijkheid nieuwe of tweedehandse producten te verkopen op de website van Fnac.be, terwijl u geniet van de service en de garanties van Fnac.be.

Uw producten verschijnen rechtstreeks op de website, naast de producten verkocht door Fnac.be. Ze zijn dus zichtbaar voor miljoenen internetgebruikers.

Fnac.be vervult de rol van 'Betrouwbare Derde' tussen de verkoper en u en zorgt zo voor een goed verloop van de bestelling voor elk van beide partijen.

Lees meer
Dit artikel is al aan mijn lijstje toegevoegd

Beschrijving : K3-HALLO K3 VOL 4-VN

Deze leuke serie vertelt het dagelijkse, maar knotsgekke leven van 3 hippe meiden in hun appartement. En laat deze hippe meiden nu net K3 zijn! - De Karen-dictatuur Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen. Maar daardoor wint Karen net iets te veel zelfvertrouwen… Bas houdt van avontuurlijke dames. Controlefreak Kristel beslist aan zichzelf te werken en probeert alle structuur en orde overboord te gooien. - Het uurrecord Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Karen probeert de politieagent te bespelen en de boetes te laten verdwijnen… Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel. Dat is diefstal! Wanneer Josje en Kristel een politieagent bij Karen zien denken ze dat Karen Josje verklikt heeft. - Een vriendje voor Karen Karen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen. En dan blijkt dat de jongen een wereldreiziger is… Josje wil dolgraag meespelen in een reclamespot over bananen. Om zich te kunnen inleven in de rol van banaan loopt ze de hele dag rond in een bananenpak.

Gedetailleerde artikelfiche : K3-HALLO K3 VOL 4-VN

Uitgeverij Studio 100
 

Services et garanties Fnac

Even geduld a.u.b.

Even geduld a.u.b.