Alle afdelingen
Gratis levering
Gratis levering Tijdelijk geen verzendkosten
Gratis afhaling in de winkel
Gratis afhaling in de winkel Eenvoudig en snel
Ontdek de Fnac-kaart
Ontdek de Fnac-kaart -5% heel het jaar door, -10% op alle strips, ..

De zomersolden van 2017 beginnen op 1 juli en eindigen op 31 juli. Het is nu het moment om op Fnac.be en in onze winkels al onze aanbiedingen met kortingen tot -50% te ontdekken. Profiteer van de beste hardware solden, of onze selectie televisies, hifi & geluid of telefonie & connected devices. Of geniet van onze beste aanbiedingen die handig zijn voor de zomer(vakantie) zoals fototoestellen en camera’s , GPS en boeken.

Solden tot -50%

Profiteer ook van...

Telefoon aanbiedingen

Informatica aanbiedingen

Foto aanbiedingen

Solden geldig van 1 juli 2017 tot en met 31 juli 2017. Aanbiedingen geldig zolang de voorraad strekt en enkel voor producten verkocht en verzonden door Fnac.be (zonder externe verkopers).

Let op Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve later opnieuw te proberen.

Gebruik van cookiesDoor deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen, klik hier