;

Alles gaat makkelijker met iPhone.

Elke iPhone heeft een prachtig en stevig design, geavanceerde camera’s, een schitterend Retina-display, een ongekende hoeveelheid power, geavanceerde features voor privacy en beveiliging, supersnel mobiel internet, een lange batterijduur en de App Store. En het komt allemaal tot leven met iOS, dat iPhone simpeler en toch veelzijdiger maakt. iPhone is met niets te vergelijken.

Waarom Mac ?

Mac en iPhone zijn perfect op elkaar afgestemd. iCloud houdt al je foto’s, documenten en muziek naadloos synchroon op al je apparaten. Op je Mac kun je telefoongesprekken voeren en ook sms’jes en iMessageberichten verzenden en ontvangen. En als je ergens aan begint op je iPhone, kun je er probleemloos op je Mac mee verdergaan. Mac is ook geschikt voor de software die je dagelijks gebruikt: Microsoft Office doet het geweldig op een Mac.

Er is een iPad voor iedereen.

Creëren, leren, werken en spelen. Welke iPad je ook kiest, je profiteert altijd van de power en mogelijkheden die je eerder zou verwachten van een pc. Gecombineerd met de veelzijdigheid, draagbaarheid en eenvoud van iPad.

De nummer één smartwatch.

Welk model je ook kiest, Apple Watch helpt je elke dag actief, gezond en connected te blijven.

Geluid waar je stil van wordt.

Actieve ruisonderdrukking voor geluid waar je helemaal in opgaat. Verschillende pasvormen voor optimaal draagcomfort. Allemaal in ongelooflijk lichte oortjes die je snel instelt voor al je Apple devices.

Accessoires en essentieel.

Vind de perfecte match uit onze selectie Apple-accessoires.

Apple TV + Exclusieve programma's en films van de allerbeste storytellers'
Tevreden of geld terug

Ben je van gedacht veranderd? Je Fnac.be aankopen worden binnen 15 dagen teruggenomen of geruild, op onze site en in de winkels.