Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart

  Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart_0
  Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart_1
  Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart_2
  Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart_3
  Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Leeftijdsschijf volwassene
  • Angell
   De veiligste fiets ter wereld! Onze missie is om u de beste mobiliteitservaring in de stad te bieden, om de stad te veranderen.Een engel komt voorbij!
   De ontwerper zal, net als u, alles doen om zijn dromen te laten uitkomen. Hij is zeker een van de meest visionaire van zijn generatie en daarom gaven we hem carte blanche om zich voor te stellen, te creëren en de fiets van onze dromen te ontwerpen... Hallo Ora Ito.
   Ronde vormen geaccentueerd door sterke lijnen, een cockpit met een geïntegreerd 2,4" touchscreen en...
   Het vervolg lezen

  •  €2688

   Onder voorbehoud van beschikbaarheid, verzonden binnen 4 tot 12 dagen

   Gratis levering
   Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Fnac garantie
   1 jaar inbegrepen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  Technische kenmerken

  Nettogewicht

  13,9 Kg

  Kleuren

  ""

  Extra functies

  Vorktype: geverfd carbon; Lichtmetalen velgen ; Roestvrijstalen spaken; Bandentype: Michelin Protek 700X35C / 29X1.40; Stijve reflecto anti-lek zijde; Koplampen: Custom Spanninga; Tektro HDR 310 schijfremmen; Cockpit: Custom aluminium cockpit met touchscreen, Front light, Richtingaanwijzers, Richtingaanwijzers, Comodos; Ketting: 9V KMC X9 zilver 114 schakels; Tandwielen: 42 voortanden in aluminium en 16 achtertanden in staal; Custom fietszadel; Hoogte gebruiker: 1,65 m -1,95 m; Maximale snelheid: 25 km / u; Autonomie: tot 70 km; Motorvermogen: 250 W, motor in achterwielnaaf; 4 hulpprogramma's; Batterij: verkeerslichten, stoplichten, richtingaanwijzers, elektronische vergrendeling, mechanische ontgrendeling, automatische en draadloze update; Oplader: 36 V / 4 A, 2 uur voor volledig opladen; 2,4 "touchscreen met hoge leesbaarheid; Ingebouwde luidspreker, hoogfrequent alarm; Connectiviteit: Bluetooth laag energieverbruik, gebruikersherkenning, automatische en draadloze updates, GPS, GSM 2G; Beveiliging: automatische vergrendeling van batterij en cockpit, automatische gebruikersherkenning, handmatige ontgrendeling met persoonlijke code, antidiefstalcontrole door GSM en Bluetooth; Compatibel op mobiele iOS- en Android-apparaten, gebruikersvoorkeuren kunnen worden geconfigureerd, alarmparameters, adresopslag, navigatie, vervuilingsindex, opslag van browsegeschiedenis, ontgrendelingssleutel.

  Kleur

  Mat zwart

  Type sport

  Wielersport

  Niveau van beoefening

  Vrije tijd

  Leeftijdsschijf

  volwassene

  Samenstelling

  Aluminium en carbon

  Type kader

  Aluminium

  Beschrijving

  Angell
  De veiligste fiets ter wereld! Onze missie is om u de beste mobiliteitservaring in de stad te bieden, om de stad te veranderen.

  Een engel komt voorbij!
  De ontwerper zal, net als u, alles doen om zijn dromen te laten uitkomen. Hij is zeker een van de meest visionaire van zijn generatie en daarom gaven we hem carte blanche om zich voor te stellen, te creëren en de fiets van onze dromen te ontwerpen... Hallo Ora Ito.
  Ronde vormen geaccentueerd door sterke lijnen, een cockpit met een geïntegreerd 2,4" touchscreen en verkeerslichten, edele materialen: aluminium en carbon, een intelligente batterij die uniek is in de wereld. Angell is geboren.
  De hoge sterkte van het gebruikte aluminium maakte het mogelijk om een gewicht van 13,9 kg te bereiken, waardoor het een van de lichtste elektrische fietsen ter wereld is.
  Geen stress om het te dragen en als u het te veel mist, kunt u het gemakkelijk in uw woonkamer laten zien.

  Weet je zeker dat je hier bent?
  Compact, afneembaar, met een gewicht van minder dan 2KG en met een bereik van 70km kan hij u tot 25km/u in een handomdraai voortbewegen. Geen sap meer? Het laadt in 2 uur op vanaf een enkele stekker. Maar laat u niet misleiden door zijn kleine omvang, door gebruik te maken van een automatisch sluitsysteem, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het feit dat uw batterij wordt gestolen.
  Het heeft alles wat je nodig hebt om verder te gaan in alle veiligheid, want naast het assisteren bij het reizen, zorgt het voor u dankzij de achterlichten, de remindicator bij de twee richtingaanwijzers.
  Het aansluiten van een intelligente batterij op een cockpitcomputer is een enorme technologische uitdaging geweest, maar dat is de prijs die Angell betaalt om u veilig te houden en kan verder worden verbeterd met OnAir software-updates. Met andere woorden, onze batterij is klaar voor uw dagelijkse leven, maar ook voor het leven waar u van droomt.
  Er is geen stress over het dragen ervan, en als u het te veel mist, kunt u het gemakkelijk in uw woonkamer laten zien.

  Perfect voor alle gelegenheden.
  Geen kwestie wanneer of waar, er staat altijd een Angell-programma klaar om u te helpen. > Daar, kom dichterbij, bekijk uw mobiele applicatie of het geïntegreerde scherm en geniet van de stad zoals u het zich in uw stoutste dromen had voorgesteld!

  Vier elektrische hulpprogramma's
  #1 FLY FAST1 impuls en u zit direct aan 25 km/u.
  #2 FLY DRY is een slimme modus die u zal helpen om halo's te vermijden door u aan te passen aan uw inspanning en uw reis.
  #3 FLY ECO De hulp die u kiest wanneer u uw batterij wilt besparen.
  #4 FLY FREE Je benen zijn genoeg.

  Er zijn drie rijmodi gecreëerd om je te begeleiden in al je stedelijke ervaringen: Free-ride, Navigatie en Sport
  Het 2,4 inch hoge leesbare aanraakscherm van Angells is volledig aanpasbaar en geeft u nog meer vrijheid omdat het zonder uw smartphone en zelfs zonder batterij kan worden gebruikt! Hij is volledig geïntegreerd in de cockpit en biedt u veiliger reizen dan ooit tevoren.

  Angell is waarschijnlijk de veiligste fiets ter wereld:
  Hyperbolische koplampen, remlichten voor en achter, reflecterende strepen op de banden, Geïntegreerde richtingaanwijzers in de cockpit en op de accu, cockpit met trillende navigatiehulpmiddelen om uw ogen op de weg te houden en in geval van een val wordt er automatisch een bericht naar uw contactpersoon voor noodgevallen gestuurd.

  Veiligheid :
  Automatische vergrendeling van de fiets bij het wegrijden. Automatisch batterijslot Hoge intensiteit visueel en akoestisch alarm.
  Monitoring: Permanente geolokalisatie dankzij de GPS en de 2G-chip.
  Bewegingsdetectoren: u wordt in realtime op de hoogte gebracht.
  Als uw fiets van positie verandert, kunt u het alarm op afstand activeren.

  Klantenbeoordeling Elektrische fiets Angell 250 W Mat zwart

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd