Alle afdelingen
 • Je kunt dit product niet aan je lijsten toevoegen omdat je niet aangemeld bent.
 • Fnac-prijs vanaf 129 €20
  129 €20 0 €30 recupel
  • 2 JAAR FNAC-GARANTIE INBEGREPEN
   2 JAAR FNAC-GARANTIE INBEGREPEN

   Is je product defect? Voor producten die op Fnac.be zijn gekocht geldt de contractuele garantie van Fnac. Deze garantie staat vermeld op de online-productfiche of op je factuur.

   Je geniet ook van een wettelijke garantie in geval van non-conformiteit.

   Je kunt online of in de dichtstbijzijnde Fnac-winkel een diagnose van het defect laten stellen.

   Meer informatie
  • TEVREDEN OF TERUGBETAALD
   TEVREDEN OF TERUGBETAALD

   Van gedachte veranderd? Voor elke bestelling die je op Fnac.be hebt geplaatst, heb je 15 dagen de tijd - vanaf de datum van ontvangst van je artikelen - om van gedachte te veranderen en ons daarover te informeren. Vanaf de datum van kennisgeving heb je 15 dagen de tijd om ons het artikel op eigen kosten terug te sturen of gratis naar een Fnac-winkel te brengen.

   Het product moet in de volledige, originele verpakking (inclusief toebehoren, handleiding, kabels etc.) worden teruggestuurd. Op grond van de wet van auteursrechten kan een retour niet worden geaccepteerd voor audio- en videoproducten, software of games die uit de verpakking zijn gehaald.

   Meer informatie
  • GRATIS AFHALING IN DE WINKEL
   GRATIS AFHALING IN DE WINKEL

   Op fnac.be geniet je van gratis levering in je favoriete Fnac-winkel binnen 2 tot 4 dagen. En dat voor al je bestellingen. Als je product beschikbaar is in de winkel, kan je het reserveren via fnac.be en afhalen in 1 uur.

   Meer informatie
  • FNAC HULP
   FNAC HULP

   Heb je een vraag? Raad nodig over het ontvangen van je artikelen? Een storing? Onze experts helpen je graag verder via de rubriek 'Hulp en services'.

   Meer informatie
  • VEILIG BETALEN
   VEILIG BETALEN

   De artikelen van elke bestelling worden aangerekend op het moment dat de artikelen worden verzonden. Na elke betaling verschijnt hiervoor een factuur in je account op Fnac be. Als je met een debetkaart (Bancontact) hebt betaald, dan worden de artikelen aangerekend op het moment dat je de bestelling plaatst.

   Meer informatie

Woord van de uitgever Impossible Polaroid 600 - 80'S style

De Impossible Refurbished 80s style 600 camera Square is een klassieke Polaroid 600 camera uit de jaren '80. Met deze camera kunt u foto's maken zoals vroeger; kijk door de zoeker, wacht op het juiste moment en met één druk op de knop rolt de foto er aan de voorkant uit. De foto's hebben de kenmerkende afmetingen van 10,7 x 8,8 centimeter en zijn na een aantal minuten te zien op het papier. Deze camera is voorzien van een ingebouwde flitser, frog tongue (beschermt uw foto die uit de camera komt tegen licht), verstelbare neckstrap en heeft een instelbare helderheid.

Let op: deze Impossible Refurbished camera's zijn originele Polaroid camera's uit de jaren '80 en zijn zorgvuldig (met de hand) opgeknapt door Impossible. Zo zien deze vintage camera's er weer uit als nieuw! Dit betekent dat het altijd weer een verassing is welk ontwerp u thuis ontvangt!

TECHNISCHE EIGENSCHAPPENImpossible Polaroid 600 - 80'S style

De Impossible Refurbished 90s Style 600 Hard Camera is een klassieke Polaroid 600 camera uit de jaren '80.
 • Lensopening f/9
 • Brandpuntsafstand van de lens Vast brandpuntafstand
 • Flash Ja
 • Gebruikte type folie Film Polaroid 600
 • Extra specificaties Ingebouwde Flash en optische zoeker
 • Beschikbaarheid van reserveonderdelen tot Non communiqué

Reviews van klanten Impossible Polaroid 600 - 80'S style

Zie ook

Vergelijkbare productenImpossible Polaroid 600 - 80'S style

  Let op Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve later opnieuw te proberen.

  Gebruik van cookiesDoor deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen, klik hier

  Vraiment désolé...

  Le site Fnac.com n'est pas parfaitement optimisé sur ce navigateur. Votre expérience serait bien meilleure si vous en téléchargiez un autre

  Firefox Chrome Opera