Klantenbeoordelingen Alle reviews van de internetgebruikers op Kobo Libra H2O E-Reader Digitale Lezer Zwart

  • 1
    1
  • 0
    2
  • 0
    3
  • 1
    4
  • 6
    5
5

Geplaatst op 06 mei 2020

De e-reader doet alles wat hij moet doen. Het scherm is heel aangenaam aan de ogen, ook als het donker is. Hij ligt goed in de hand en ziet er goed uit. Top aankoop

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 05 mei 2020

Was voor mijn moeder, ze is er erg blij mee. Het is erg licht en gemakkelijk in gebruik.

Was dit advies nuttig?

Signaleer
4

Geplaatst op 02 mei 2020

Zeer leuke ereader maar hij kost dan ook wel wat...

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 27 apr 2020

Ben er tevreden mee! Het product weergeef weinig, wat handig is.

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 08 apr 2020

De dag nadat ik bestelde, had ik mijn e-reader al in huis. En dat tijdens de Corona periode. Ik vind hem handig in gebruik. Ik heb intussen een hoesje, wat veel gemakkelijker in gebruik is. Wanneer je het toestel moet wekken uit slaapstand met de aan/uit-knop vraagt dit veel tijd en verschillende keren proberen. Met het hoesje gaat het toestel direct aan bij het openen. Wat ik intussen gewoon ben, maar wat ik wel raar vind, is dat het scherm bij het veranderen van pagina altijd heel even zwart/witbeeld geeft ipv wit/zwart. Dit is maar een fractie van een seconde. Wat ik ook vreemd vond, was dat er bij het afzetten een logo van Fnac op het scherm verschijnt (en blijft). Toetsenbord is qwerty. Heb nog niet gevonden hoe je dit kan veranderen. Ook goed leesbaar in de zon.

Was dit advies nuttig?

Signaleer
1

Geplaatst op 24 mrt 2020

werkt zeeeer traag vb aan /uit. van pagina veranderen is een ramp, meestal valt de reader uit en duurt het weer zolang om op te starten. ik had hier veel meer van verwacht, zeker nadat ik al zoveel jaar een Sony reader had, dacht ik dat er betere (aangepaste aan de technologie van nu) readers op de markt waren; niet dus. Kan ik hem terugbrengen??

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 12 feb 2020

Dit is mijn tweede Kobo reader. De eerste was 6 jaar oud en begon wat capriolen te tonen; hij wordt dan ook dagelijks intensief gebruikt. Mijn ervaringen met deze Libra.zijn tot dusver heel bevredigend. Hij is wel wat prijzig.

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 02 dec 2019

Handige Ereader, handzaam vast te houden, en snel met het scrollen door bibliotheek boeken en andere zaken. Leest lekker

Was dit advies nuttig?

Signaleer