Klantenbeoordelingen Alle reviews van de internetgebruikers op Nintendo Switch-console met een paar Joy-Con Gray

 • 0
  1
 • 0
  2
 • 0
  3
 • 1
  4
 • 3
  5
5

Geplaatst op 07 jun 2020

Zeer tevreden met de Switch! De aankoop was een reservatie (Switch was niet meer op voorraad) Fnac vorderde pas een betaling op het moment dat het product weer voorradig was bij hun. Zeer fijn dat het bedrag dus niet zomaar van mijn rekening ging. Uiteindelijk vlotte levering, eerder dan beloofde datum aangekomen!

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 10 mei 2020

Zeer tevreden vroeger dan verwacht geleverd !!

Was dit advies nuttig?

Signaleer
4

Geplaatst op 01 mei 2020

Het product werd op tijd geleverd en werkte. De stekker die werd meegeleverd was voor de Amerikaanse markt en niet voor de Europese.

Was dit advies nuttig?

Signaleer
5

Geplaatst op 14 apr 2020

Door de corona uitbraak waren deze consoles overal uitverkocht of beschikbaar aan woekerprijzen. Bij fnac deze nog voor de normale prijs kunnen kopen. Snel geleverd. Een aan te raden console met veel coole unieke opties. De joycons zijn geniaal. Geen gedoe met een camera op je tv te installeren. Game aanbod is in mijn ogen iets minder dan op mijn favoriet platform ps4. Toch raad ik de ervaren gamers die nog opgegroeid zijn met nintendo en sega zeker deze console aan. Zeker het concept van 3 verschillende "consoletypes" is baanbrekend. Van leuke tv console tot de beste handheld die ik tot nu toe heb vastgehad.

Was dit advies nuttig?

Signaleer