Alle afdelingen
 • Je kunt dit product niet aan je lijsten toevoegen omdat je niet aangemeld bent.
 • Afmetingen (b x d x h) in mm 65 x 65 x 182
 • Fnac-prijs vanaf 130 €27
  nog maar 3d 21u 14m 22s
  130 €27 0 €30 recupel

  + Bespaar 35%

  200 €25 0 €30 recupel
  • 2 JAAR FNAC-GARANTIE INBEGREPEN
   2 JAAR FNAC-GARANTIE INBEGREPEN

   Is je product defect? Voor producten die op Fnac.be zijn gekocht geldt de contractuele garantie van Fnac. Deze garantie staat vermeld op de online-productfiche of op je factuur.

   Je geniet ook van een wettelijke garantie in geval van non-conformiteit.

   Je kunt online of in de dichtstbijzijnde Fnac-winkel een diagnose van het defect laten stellen.

   Meer informatie
  • TEVREDEN OF TERUGBETAALD
   TEVREDEN OF TERUGBETAALD

   Van gedachte veranderd? Voor elke bestelling die je op Fnac.be hebt geplaatst, heb je 15 dagen de tijd - vanaf de datum van ontvangst van je artikelen - om van gedachte te veranderen en ons daarover te informeren. Vanaf de datum van kennisgeving heb je 15 dagen de tijd om ons het artikel op eigen kosten terug te sturen of gratis naar een Fnac-winkel te brengen.

   Het product moet in de volledige, originele verpakking (inclusief toebehoren, handleiding, kabels etc.) worden teruggestuurd. Op grond van de wet van auteursrechten kan een retour niet worden geaccepteerd voor audio- en videoproducten, software of games die uit de verpakking zijn gehaald.

   Meer informatie
  • GRATIS AFHALING IN DE WINKEL
   GRATIS AFHALING IN DE WINKEL

   Op fnac.be geniet je van gratis levering in je favoriete Fnac-winkel binnen 2 tot 4 dagen. En dat voor al je bestellingen. Als je product beschikbaar is in de winkel, kan je het reserveren via fnac.be en afhalen in 1 uur.

   Meer informatie
  • FNAC HULP
   FNAC HULP

   Heb je een vraag? Raad nodig over het ontvangen van je artikelen? Een storing? Onze experts helpen je graag verder via de rubriek 'Hulp en services'.

   Meer informatie
  • VEILIG BETALEN
   VEILIG BETALEN

   De artikelen van elke bestelling worden aangerekend op het moment dat de artikelen worden verzonden. Na elke betaling verschijnt hiervoor een factuur in je account op Fnac be. Als je met een debetkaart (Bancontact) hebt betaald, dan worden de artikelen aangerekend op het moment dat je de bestelling plaatst.

   Meer informatie
 • Prijs van onze partners
  vanaf 236 €99
  • TEVREDEN OF TERUGBETAALD
  • BEVEILIGDE BETALING
   BEVEILIGDE BETALING

   Fnac.be beveiligt je betaling met behulp van een SSL-versleutelingssysteem dat al je persoons- en betalingsgegevens beschermt.

   Meer informatie
  • FNAC-KLANTENDIENST
   FNAC-KLANTENDIENST

   De levering en dienst-na-verkoop worden afgehandeld door onze partnerbedrijven. Om een goede verwerking van je order te garanderen, biedt Fnac Marketplace je daarom een klantendienst aan die je begeleidt in geval van geschillen over de bestelling.

Inbegrepen accessoires UE BOOM 2 GREEN TEAL

 • Batterie rechargeable au lithium-ion d'une autonomie de jusqu'à 15 heures entre chaque charge

SAMENVATTING UE BOOM 2 GREEN TEAL

De test van labo UE BOOM 2 GREEN TEAL

Score van Labo Fnac 3

TECHNISCHE EIGENSCHAPPENUE BOOM 2 GREEN TEAL

 • Extra functies Portée sans fil : 33 m (100 pieds), Niveau sonore maximal: 90 dBA, Réponse en fréquence : de 90 Hz à 20 KHz, Transducteurs : deux transducteurs actifs de 45 mm (1 3/4 pouces) et deux radiateurs passifs de 45 mm x 80 mm (1 3/4 pouces x 3 pouces), Temps de charge : 2,75 heures, Etanche, Résistant aux chocs et conçu pour l'aventure
 • Afmetingen (b x d x h) in mm 65 x 65 x 182
 • Gewicht in g 548
 • Beschikbaarheid van reserveonderdelen tot Non communiqué

Reviews van klanten UE BOOM 2 GREEN TEAL

Zie ook

Vergelijkbare productenUE BOOM 2 GREEN TEAL

  Let op Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve later opnieuw te proberen.

  Gebruik van cookiesDoor deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen, klik hier

  Vraiment désolé...

  Le site Fnac.com n'est pas parfaitement optimisé sur ce navigateur. Votre expérience serait bien meilleure si vous en téléchargiez un autre

  Firefox Chrome Opera