Ontdek jezelf met een moderne PC

Eén van de beste dingen aan Windows 10 is dat het steeds beter wordt. Nieuwe mogelijkheden. Geüpdatete beveiliging. Ontdek de nieuwste functies zoals sneller en veiliger aanmelden met Windows Hello. En wat te denken van de magie van Windows Ink, waarmee je lijstjes en slimme sticky notes maakt en tekent wat je wilt - een natuurlijke manier om ideeën vast te houden en gedachten uit te drukken. Windows werkt het best op een krachtige, moderne laptop. De laptops van de laatste generaties zijn dun, licht en hebben snelle processors en een lange batterijduur.

Werk productiever, sneller en creatiever op jouw manier, ontdek jezelf.

Creëer prachtige documenten, foto's en benader en deel ze vanaf elke locatie.

Werk je ideeën snel uit met Windows Ink. Maak lijstjes, slimme sticky notes en teken wat je wilt, zelfs voordat je je aanmeldt. Dat is de kracht van Windows Ink.

Word productiever, deel video's, foto's, documenten en websites waar je ook bent en met wie je wilt.

Ontdek de nieuwe functies in Windows

Windows Ink

Werk je ideeën snel uit met Windows Ink. Maak lijstjes, slimme sticky notes en teken wat je wilt, zelfs voordat je je aanmeldt. Dat is de kracht van Windows Ink.

Touch

Zoom, swipe, tik en klik. Met Touch op je laptop zijn je muis en toetsenbord overbodig. Je bedient je Windows-apparaat moeiteloos met je vingers.

Beveiliging

Windows 10 zorgt voor uitgebreide bescherming tijdens de ondersteunde levensduur van je apparaat. De meest uitgebreide ingebouwde beveiliging zorgt dat je laptop altijd volledig beschermd is.

Hello

Met Windows Hello meld je je aan met je gezicht of vingerafdruk. Meld je sneller en veiliger aan op je laptop of tablet, maar ook in apps of zelfs op websites.

Ontdek Windows 10 op een moderne laptop.

Maak kennis met Windows 10 en krijg nieuwe functies. Creëer, werk je ideeën uit met Windows Ink en deel je bestanden vanaf elke locatie. Thuis, op school of op je werk, Windows heeft alles wat je nodig hebt om het voor elkaar te krijgen. Ontdek jezelf.