BBQ sauzen, rubs & marinades

Steven Raichlen (Auteur) Anna Penta (Vertaling) ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken Publicatiedatum: mei 2017 (gekartonneerd) in Nederlands
    BBQ sauzen, rubs & marinades_0
    BBQ sauzen, rubs & marinades
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum mei 2017
      Uitgeverij Karakter Uitgevers BV
      Indeling 21cm x 23cm
      Aantal pagina’s 345
    • Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken.

      BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!

      Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

      Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant die heerlijke...
      Het vervolg lezen

    •  €15
       €14,25

      Online beschikbaar

      Levering vanaf  €2,99
      Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

      In de winkel

      Gratis afhaling

      Bekijk de voorraad in de winkel

      Bekijk alle opties en leveringstermijnen
    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    1 speciale aanbieding BBQ sauzen, rubs & marinades

    • Ledenprijs
    Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
    Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

    Samenvatting

    Ruim 200 recepten om je vingers bij af te likken.

    BBQ-sauzen, rubs en marinades is een onmisbaar boek voor iedere BBQ-fan!


    Marinades, rubs en sauzen zijn smaakboosters die de gerechten van iedere fervente BBQ'er karakter, persoonlijkheid, diepte en ziel geven.

    Steven Raichlen geeft je in zijn bestseller meer dan 200 recepten voor de allerbeste marinades, rubs en sauzen. Leer hoe je zuur, olie en smaken in evenwicht kunt brengen in een marinade, zodat het vlees mals blijft en aan de buitenkant die heerlijke explosie van smaken geeft. Wanneer gebruik je een natte marinade en wanneer kun je beter kiezen voor een droge rub? Wat zijn de voordelen van glazuren? Wanner moet je vlees juist infuseren met smaken? Het komt allemaal aan bod in BBQ-sauzen, rubs en marinades.

    Klantenbeoordeling BBQ sauzen, rubs & marinades

    Wees de eerste om je mening
    te delen over dit product

    Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

    Alles wat je moet weten over

    Anna Penta

    Anna Penta

    Vertaling
    Ontdek het beste van Anna Penta, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

    Andere werken van Anna Penta

    Gedetailleerde kenmerken

    Vertaling

    Anna Penta

    Verschijningsdatum

    mei 2017

    Indeling

    21cm x 23cm

    Gewicht

    1,3460kg

    EAN

    978-9045215136

    ISBN

    9789045215136

    Aantal pagina’s

    345

    Formaat

    21,10 x 23,80 x 3,50 cm

    Nettogewicht

    1,34 Kg