Pastabijbel

Roberta Pagnier (Auteur) Lotje Deelman (Auteur) van agnolotti tot rigatoni en van tagliatelle tot zite Publicatiedatum: september 2017 (gekartonneerd) in Nederlands
    Pastabijbel_0
    Pastabijbel_1
    Pastabijbel
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum september 2017
      Uitgeverij Overamstel Uitgevers
      Indeling 16cm x 21cm
    • Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een... Het vervolg lezen

    •  €25
       €23,75

      Online beschikbaar

      Gratis levering
      Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

      In de winkel

      Gratis afhaling

      Bekijk de voorraad in de winkel

      Bekijk alle opties en leveringstermijnen
    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    1 speciale aanbieding Pastabijbel

    • Ledenprijs
    Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
    Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

    Samenvatting

    Met meer dan 130 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Roberta in Pastabijbel de oneindige mogelijkheden van pasta zien, uiteraard geheel volgens Italiaanse traditie. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van verschillende soorten pasta's en sauzen. Van klassiekers zoals spaghetti carbonara en alle vongole tot minder bekende gerechten als pizzoccheri alla valtellina en zite alla sangiovanello. Pastabijbel is voor zowel de beginnende kok als het kookwonder een verrassend en leerzaam naslagwerk.

    Klantenbeoordeling Pastabijbel

    Wees de eerste om je mening
    te delen over dit product

    Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

    Alles wat je moet weten over

    Lotje Deelman

    Lotje Deelman

    Auteur
    Lotje Deelman is een foodie die van alle markten thuis is. Ze maakt kookboeken, bedenkt culinaire concepten voor tijdschriften en televisie en maakt over de hele wereld reis- en eetverhalen. Voor haar vader Betto, een ietwat stoffige professor die nog nooit een pan had aangeraakt maar dol is op lekker eten, schreef ze dit kookboek. Met heldere instructies, zonder flauwekul en met uitsluitend gerechten van verbluffende eenvoud en groot culinair raffinement. Haar vader kan inmiddels koken als... Lees meer

    Andere werken van Lotje Deelman

    Gedetailleerde kenmerken

    Auteur

    Roberta Pagnier

    Lotje Deelman

    Verschijningsdatum

    september 2017

    Indeling

    16cm x 21cm

    Gewicht

    1,2600kg