ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY

  ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY_0
  ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY_1
  ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Regisseur John R. Leonetti David F. Sandberg James Wan
   Format Blu Ray
   Verschijnings datum december 2017
  • THE CONJURING:The Conjuring vertelt het waargebeurde verhaal van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga), twee wereldberoemde paranormale onderzoekers die een familie helpen die door duistere krachten wordt geterroriseerd. Niet alleen wordt dit de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, ze komen terecht in hun eigen horror nachtmerrie.THE CONJURING 2:Oscar®-genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson zetten hun rollen uit The Conjuring voort als Lorraine en Ed Warren, die een alleenstaande moeder... Het vervolg lezen

  •  €32,99

   Online beschikbaar

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
   Aanbieding op dit artikel
   Livraison
   Levering gratis bij aankopen vanaf €20
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  1 speciale aanbieding ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY

  • Levering gratis bij aankopen vanaf €20
  Gratis levering bij aankopen vanaf €20, enkel op producten verkocht en verzonden op fnac.be (uitgezonderd marketplace). Aanbieding niet geldig op Franse boeken.

  Fnac advies

  THE CONJURING: The Conjuring vertelt het waargebeurde verhaal van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga), twee wereldberoemde paranormale onderzoekers die een familie helpen die door duistere krachten wordt geterroriseerd. Niet alleen wordt dit de meest angstaanjagende zaak uit hun carrière, ze komen terecht in hun eigen horror nachtmerrie. THE CONJURING 2: Oscar®-genomineerde Vera Farmiga en Patrick Wilson zetten hun rollen uit The Conjuring voort als Lorraine en Ed Warren, die een alleenstaande moeder bijstaan in het opvoeden van haar vier kinderen in een huis dat wordt geteisterd door kwaadaardige geesten. Als het Amityville van Engeland was de Enfield Haunting de meest gedocumenteerde zaak in de paranormale geschiedenis. Ontdek de waarheid over het verhaal dat de wereld versteld deed staan.ANNABELLE: ANNABELLE In deze thriller gebaseerd op de angstaanjagende pop uit The Conjuring, heeft John het perfecte cadeau voor zijn vrouw, Mia gevonden – een zeldzame vintage pop. Maar Mia’s plezier met Annabelle is van korte duur… ANNABELLE 2: CREATION: De spookmakers achter The Conjuring komen met een angstaanjagend nieuw avontuur. Jaren na de tragische dood van hun dochtertje nemen een poppenmaker en zijn vrouw een non met zes meisjes in huis die uit een gesloten weeshuis zijn gezet. Wat lijkt op een zegen blijkt een vloek wanneer de nieuwe gasten het doelwit worden van de bezeten pop Annabelle.

  Klantenbeoordeling ANNABELLE 1+2+THE CONJURING 1+2-BIL-BLURAY

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  James Wan

  James Wan

  Regisseur
  Ontdek het beste van James Wan, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

  Andere werken van James Wan

  Gedetailleerde kenmerken

  Regisseur

  John R. Leonetti

  David F. Sandberg

  James Wan

  Adviesleeftijd

  16+

  Taal 1

  Engels

  Taal 2

  Frans

  Ondertiteling 1

  Nederlands

  Duur (min)

  465 Minutes