Sjakie en de chocoladefabriek

Roald Dahl (Auteur) Harriët Freezer (Vertaling) Publicatiedatum: april 2018 (paperback) in Nederlands
  Sjakie en de chocoladefabriek_0
  Sjakie en de chocoladefabriek
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Verschijningsdatum april 2018
   Indeling 20cm x 26cm

   Alle eigenschappen bekijken

  • Feestelijke jubileumeditie, volledig in kleur en met goud op snee, van de klassiekerSjakie en de chocoladefabriek van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

   Als Sjakie een Gouden Toegangskaart vindt in een reep chocola, gaat zijn diepste wens in vervulling: hij krijgt een rondleiding door de geheimzinnige chocoladefabriek van meneer Willie Wonka, de ongelofelijkste, geweldigste en verbazingwekkendste chocoladefabrikant ooit. En wie zou niet willen rondwandelen...
   Het vervolg lezen

  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  1 speciale aanbieding Sjakie en de chocoladefabriek

  • Ledendagen

  Ledendagen:
  5% korting op de Franstalige boekenn

  Ledenaanbieding geldig tot en met 16 december 10u00, zolang de voorraad strekt en enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Fnac.be. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Korting niet geldig bij aankoop van een iPhone, Apple watch Serie 3 & 4,Devailet, franstalige boeken, spelconsoles, cadeaukaarten, cadeauboxen, GSM-kaarten, ticketverkoop en een selectie producten.

  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje
  en geniet meteen van 5% korting op de Franstalige boeken en 10% korting op de rest van je aankopen.

  Woord van de uitgever Sjakie en de chocoladefabriek

  Feestelijke jubileumeditie, volledig in kleur en met goud op snee, van de klassiekerSjakie en de chocoladefabriek van kinderboekenschrijver Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

  Als Sjakie een Gouden Toegangskaart vindt in een reep chocola, gaat zijn diepste wens in vervulling: hij krijgt een rondleiding door de geheimzinnige chocoladefabriek van meneer Willie Wonka, de ongelofelijkste, geweldigste en verbazingwekkendste chocoladefabrikant ooit. En wie zou niet willen rondwandelen op de plek waar ze opstijglimonade met prik, holle-kiezen-vullende karamels, aardbeiensap-waterpistolen of aflikbaar behang voor kinderkamers maken? Maar in de fabriek schuilen ook grote gevaren. Bijvoorbeeld voor Caspar Slok, die door een rivier van hete chocolade wordt meegesleurd…

  Met deze prachtige jubileumuitgave vieren we vijftig jaar Sjakie in Nederland.

  Sjakie en de chocoladefabriekwerd al twee keer verfilmd, onder meer door Tim Burton, met Johnny Depp in de rol van Willie Wonka.

  TECHNISCHE EIGENSCHAPPENSjakie en de chocoladefabriek

  ANDERE WERKEN Rond Roald Dahl

  MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond Roald Dahl

  Reviews van klanten Sjakie en de chocoladefabriek

  Zie ook