Koelcel

David Koepp (Auteur) Tasio Ferrand (Vertaling) Publicatiedatum: september 2019 (paperback) in Nederlands
  Koelcel_0
  Koelcel_1
  Koelcel
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Verschijningsdatum september 2019
   Uitgeverij HarperCollins Publishers
   Indeling 14cm x 21cm
  • Een fenomenaal thrillerdebuut van de scenarioschrijver van Jurassic Park en Mission Impossible!Roberto Diaz, eliteagent van het antibioterrorismeteam van het Pentagon, wordt op pad gestuurd om in Kiwirrkurra, een gehucht in de Australische outback, een mogelijke biochemische aanval te onderzoeken. Hij vindt iets wat nog veel verontrustender is: een extreem muterende schimmel, in staat om de wereld te verwoesten. Hij weet het gevaar te bezweren en slaat een monster van het materiaal op in een koelcel, in de diepste krochten... Het vervolg lezen

  •  €19,99
    €18,99

   Online beschikbaar

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  1 speciale aanbieding Koelcel

  • Ledenprijs
  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
  Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

  Samenvatting

  Een fenomenaal thrillerdebuut van de scenarioschrijver van Jurassic Park en Mission Impossible! Roberto Diaz, eliteagent van het antibioterrorismeteam van het Pentagon, wordt op pad gestuurd om in Kiwirrkurra, een gehucht in de Australische outback, een mogelijke biochemische aanval te onderzoeken. Hij vindt iets wat nog veel verontrustender is: een extreem muterende schimmel, in staat om de wereld te verwoesten. Hij weet het gevaar te bezweren en slaat een monster van het materiaal op in een koelcel, in de diepste krochten van een militair opslagcomplex in de VS. Ruim dertig jaar later horen twee beveiligingsagenten tijdens een nachtdienst in een Self Storage-complex een aanhoudende piep die ze niet kunnen negeren. Achter een alarmpaneel vinden ze de bron: er is een storing in een kelder. Ze gaan op onderzoek uit, maar weten niet dat ze zo de schimmel na decennialang woekeren een uitweg bieden… Diaz is de enige die de dreiging kan stoppen. Hij haast zich naar de andere kant van het land om de beveiligers – een ex-gevangene en een alleenstaande moeder – te helpen. Het onwaarschijnlijke gelegenheidstrio heeft één angstaanjagende nacht de tijd om het huiveringwekkende organisme te isoleren. Is het genoeg om de mensheid te redden?

  Klantenbeoordeling Koelcel

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  Tasio Ferrand

  Tasio Ferrand

  Vertaling
  Ontdek het beste van Tasio Ferrand, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

  Andere werken van Tasio Ferrand

  Gedetailleerde kenmerken

  Auteur

  David Koepp

  Vertaling

  Tasio Ferrand

  Uitgeverij

  HarperCollins Publishers

  Verschijningsdatum

  september 2019

  Indeling

  14cm x 21cm

  Gewicht

  0,4170kg