Cities skylines FR/NL SWITCH

Spel Nintendo Switch Verschenen op 5 juli 2019
  • Cities skylines FR/NL SWITCH_0
  Cities skylines FR/NL SWITCH
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Verschijnings datum juli 2019
   Adviesleeftijd PEGI - 3+

   Alle eigenschappen bekijken

  • Cities: Skylines - Nintendo Switch TM EditionCities: Skylines is een modern benadering van de klassieke stadsimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanningen en uitdagingen van het bouwen en onderhouden van een echte stad tot leven te brengen. Cities: Skylines is geschikt voor elke speelstijl, wanneer en waar je maar wilt.Nu ook draagbaar met de nieuwe Nintendo Switch™ Edition komt deze best-selling city builder met een compleet herwerkte UI, speciaal voor Nintendo Switch, en twee van de meest populaire... Het vervolg lezen

  • Fnac-prijs   €35,99
  • 2 nieuw vanaf  €47,02  
  •  €39,99
    €35,99

   Online beschikbaar

   Gratis levering

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  1 speciale aanbieding Cities skylines FR/NL SWITCH

  • Ledendagen

  Ledendagen:
  -10% korting op een grote selectie producten

  Ledenaanbieding geldig tot 23 september 09:59 zolang de voorraad strekt en enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Fnac.be. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Korting niet geldig bij aankoop van een iPhone, Apple watch Serie 3 & 4,Samsung Galaxy Note 10 & Note 10+, Devialet, franstalige boeken, spelconsoles, cadeaukaarten, cadeauboxen, GSM-kaarten, ticketverkoop en een selectie producten.

  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje
  en geniet meteen van 10% korting op al je aankopen.

  Bericht van Fnac Cities skylines FR/NL SWITCH

  Cities: Skylines - Nintendo Switch TM Edition Cities: Skylines is een modern benadering van de klassieke stadsimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanningen en uitdagingen van het bouwen en onderhouden van een echte stad tot leven te brengen. Cities: Skylines is geschikt voor elke speelstijl, wanneer en waar je maar wilt. Nu ook draagbaar met de nieuwe Nintendo Switch™ Edition komt deze best-selling city builder met een compleet herwerkte UI, speciaal voor Nintendo Switch, en twee van de meest populaire uitbreidingen – After Dark en Snowfall. Gelaagde en uitdagende simulatie: Een stad bouwen is eenvoudig te leren, maar moeilijk te beheersen. Als burgemeester van jouw stad word je niet alleen geconfronteerd met het balanceren van essentiële vereisten als onderwijs, water, elektriciteit, politie, brandweer, gezondheidszorg en nog veel meer, maar je moet ook de financiën in de gaten houden. De reacties van de inwoners van de stad op jouw beslissingen en tal van mogelijke scenario's zijn vloeiend en authentiek. Nintendo Switch™ Edition – HD-Rumble Met behulp van de HD-rumble help teen rumble-effect om de meest efficiënte gebieden te vinden om servicegebouwen in je stad te plaatsen. Pro-controllers worden ook ondersteund en aanvullende tutorials begeleiden je tijdens je eerste spel voor een betere leerervaring. Uitgebreide plaatselijke verkeerssituatie: Colossal Orders heeft de uitgebreide kennis die ze hebben opgedaan bij de ontwikkeling van de Cities in Motion-serie ingezet voor het bouwen van een vernuftig transportsysteem. Districten en verordeningen: Je bent meer dan een pennenlikker op het stadhuis. Door je stad in te delen in verschillende districten, kun je verordeningen toepassen om jouw status als burgemeester van je eigen stad te verbeteren. After Dark Uitbreiding: Gebruik de dag/nacht-cyclus om het beheer van de stad op een andere manier te benaderen. Bouw je een bruisende stad die leeft, of gaat de stad ten onder aan de gevaren en verleidingen van de duisteren uurtjes? Je enige beperking is je verbeeldingskracht, dus neem nu het heft in handen: de sky is the limit! Snowfall Uitbreiding: In Snowfall bedekt het nieuwe weersysteem de steden van spelers met sneeuw of de glinstering van regen, terwijl je civiele expertise op de proef wordt gesteld door nieuwe uitdagingen wanneer de temperatuur daalt. Sneeuwploegen vegen de straten schoon, verwarmingssystemen lopen van huis naar huis en nieuwe trams vervoeren de inwoners door de stad via een verbeterde interface voor openbaar vervoer. Met al deze functies moet je blijven opletten, terwijl je stad schittert in de sneeuw dankzij de nieuwe weerbeelden.

  TECHNISCHE EIGENSCHAPPENCities skylines FR/NL SWITCH

  • Adviesleeftijd PEGI - 3+

  Reviews van klanten Cities skylines FR/NL SWITCH

  Zie ook