Exit-NL

  Exit-NL_0
  Exit-NL
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Regisseur Øystein Karlsen
   Format DVD-zone 2
   Verschijnings datum augustus 2020
  • Internationaal bekroonde zwarte komedie met de hoogste online kijkcijfers ooit in Noorwegen! Hoe decadent gaat het eraan toe aan de top van de Noorse financiële wereld?De vier vrienden Adam, William, Henrik en Jeppe zijn stinkend rijke speculanten uit Oslo, die alsmaar dieper afglijden in de bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Deze dramareeks is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo en wist de hele wereld te fascineren én shockeren. In hun glanzende glazen wolkenkrabbers... Het vervolg lezen

  • Fnac-prijs   €24,29
  • 4 nieuw vanaf  €21,93  
  •  €26,99
    €24,29

   Online beschikbaar

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
   Aanbieding op dit artikel
   Livraison
   Levering gratis bij aankopen vanaf €20
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  2 speciale aanbiedingen Exit-NL

  • Ledendagen
  • Levering gratis bij aankopen vanaf €20

  Ledendagen:
  -10% korting op een grote selectie producten

  Ledenaanbieding geldig tot en met 02 november 09h59, zolang de voorraad strekt en enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Fnac.be. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Korting niet geldig bij aankoop van een iPhone, Apple watch Series 5, Google Pixel 4, OnePlus 7T, Devialet, franstalige boeken, spelconsoles, cadeaukaarten, GSM-kaarten, ticketverkoop en een selectie producten.

  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje
  en geniet meteen van 10% korting op al je aankopen.
  Gratis levering bij aankopen vanaf €20, enkel op producten verkocht en verzonden op fnac.be (uitgezonderd marketplace). Aanbieding niet geldig op Franse boeken.

  Fnac advies

  Internationaal bekroonde zwarte komedie met de hoogste online kijkcijfers ooit in Noorwegen! Hoe decadent gaat het eraan toe aan de top van de Noorse financiële wereld? De vier vrienden Adam, William, Henrik en Jeppe zijn stinkend rijke speculanten uit Oslo, die alsmaar dieper afglijden in de bodemloze put van seks, drugs en aandelenboekjes. Deze dramareeks is gebaseerd op de waargebeurde verhalen van enkele topinvesteerders in Oslo en wist de hele wereld te fascineren én shockeren. In hun glanzende glazen wolkenkrabbers lijken de vier vrienden koningen van het Noorse financiële rijk. Toch willen de geslaagde dertigers niets liever dan ontsnappen aan hun dagelijks leven met knellende familieverplichtingen en steeds grotere professionele verwachtingen. Met geld – en leugens – zoeken ze hun morele grenzen op. We volgen ze bij hun uitspattingen in hun luxueuze huizen en kantoren, vakantiehuizen in binnen- en buitenland en de exclusieve villa, die ze buiten medeweten van hun vrouwen hebben gekocht. Hun alsmaar groeiende honger naar geweld, drugs en seks brengt hun bestaan als miljonairs en gezinshoofden echter in gevaar. Lukt het de vier vrienden nog op tijd een uitweg te vinden of is hun ondergang onvermijdelijk?

  Klantenbeoordeling Exit-NL

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  Øystein Karlsen

  Øystein Karlsen

  Regisseur
  Ontdek het beste van Øystein Karlsen, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

  Andere werken van Øystein Karlsen

  Gedetailleerde kenmerken

  Regisseur

  Øystein Karlsen

  acteur (s)

  Agnes Kittelsen

  Rainer Willmann

  Jon Oigarden

  Adviesleeftijd

  16+

  Taal 1

  Noors

  Ondertiteling 1

  Nederlands

  Duur (min)

  240 Minutes