Dumbo Special Edition

  • Disney ClassicsDumbo Special Edition_0
  • Disney ClassicsDumbo Special Edition_1
  Disney ClassicsDumbo Special Edition
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Regisseur Wilfred Jackson Bill Roberts
   Format Dvd zone 2
   Verschijnings datum februari 2010

   Alle eigenschappen bekijken

  • Voor wie het alom bekende verhaal van Dombo nog niet kent, in het kort.Alle dieren kijken gespannen naar de lucht, in afwachting van de ooievaars die de kleintjes zullen brengen. Zo ook de mevrouw Jumbo van het circus. Als het circus vertrekt hebben alle dieren hun kleintje al gekregen, behalve mevrouw Jumbo. Maar gelukkig, onderweg valt ook haar het geluk ten deel. Een mooi babyolifantje. Maar wanneer deze een keer niest, blijkt hij enorm grote oren te hebben. De andere olifanten reageren zeer afwijzend en geven het... Het vervolg lezen

  Fnac-dagen: 3 + 1 gratis

  Bij aankoop van drie CD's, vinyls, DVD's, Blu-Ray en videospelletjes exclusief de consoles (mix & match), krijg je het vierde item uit deze categorieën aan €0.01!

  De korting geldt op het goedkoopste product en de aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2019, niet-cumuleerbaar met andere promoties en exclusief voor producten die worden verkocht en verzonden door Fnac.

  • Fnac-prijs   €9,49
  • 7 nieuw vanaf  €12,08  
  •  €9,99
    €9,49

   Online beschikbaar

   Gratis levering

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
   Aanbieding op dit artikel
   3 + 1 gratis
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  2 speciale aanbiedingen Dumbo Special Edition

  • Ledenprijs
  • 3 + 1 gratis
  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
  Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

  Fnac-dagen: 3 + 1 gratis

  Bij aankoop van drie CD's, vinyls, DVD's, Blu-Ray en videospelletjes exclusief de consoles (mix & match), krijg je het vierde item uit deze categorieën aan €0.01!

  De korting geldt op het goedkoopste product en de aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2019, niet-cumuleerbaar met andere promoties en exclusief voor producten die worden verkocht en verzonden door Fnac.

  Woord van de uitgever Dumbo Special Edition

  Voor wie het alom bekende verhaal van Dombo nog niet kent, in het kort.Alle dieren kijken gespannen naar de lucht, in afwachting van de ooievaars die de kleintjes zullen brengen. Zo ook de mevrouw Jumbo van het circus. Als het circus vertrekt hebben alle dieren hun kleintje al gekregen, behalve mevrouw Jumbo. Maar gelukkig, onderweg valt ook haar het geluk ten deel. Een mooi babyolifantje. Maar wanneer deze een keer niest, blijkt hij enorm grote oren te hebben. De andere olifanten reageren zeer afwijzend en geven het olifantje de bijnaam Dombo (Dumbo). Moeder Jumbo reageert furieus en wordt geïsoleerd opgesloten. Dombo blijft alleen, verdrietig en bang achter. Maar gelukkig is daar Timmie (Timotheus), die Dombo wil helpen.Omdat Dombo zulke grote oren heeft, verprutst hij een act met de grote olifanten. Dan wordt hij maar gebruikt bij de clowns act, waar hij volledig belachelijk wordt gemaakt. Dit tot groot verdriet van Dombo zelf. Als Dombo en Timmie hun verdriet (per ongeluk) weggedronken hebben, worden ze boven in een boom wakker. De daar aanwezige kraaien drijven ook de spot met Dombo. Maar dan krijgt Timmie een idee. Met behulp van een veer van de kraaien, een ~toverveer, leert hij, geholpen door de kraaien, Dombo te vliegen. En als dat lukt, dan zorgen Dombo en Timmie voor de verrassing van het circus.Dombo is, na Sneeuwwitje en Pinokkio, Disneys derde lange tekenfilm. Al direct vanaf het begin kende de film een ongekend en ook onverwachts succes. Omdat de kosten van het maken van Sneeuwwitje en Pinokkio erg hoog waren, moest Dombo met veel lagere kosten gemaakt worden. Er werd gewerkt met een relatief klein maar wel erg enthousiast team tekenaars en de animatie was eenvoudiger. Men had het niet verwacht, maar Dombo werd een van de meest succesvolle tekenfilms van Disney. Het is juist deze eenvoud die hieraan bijdroeg, maar ook het verhaal dat voor iedereen zo herkenbaar is. Een verhaal over geloven in jezelf en meer kunnen dan je dacht. En het moraal, ~het is juist het verschil dat je zo bijzonder maakt.De film Dombo zit vol met leuke, en zeer herkenbare liedjes, de muziek van Dombo was in 1942 dan ook goed voor een Oscar®. In 1947 kreeg Disney voor Dombo op het filmfestival in Cannes de prijs voor de beste animatiefilm.

  TECHNISCHE EIGENSCHAPPENDumbo Special Edition

  ANDERE WERKEN Rond Dessin Animé

  MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond Dessin Animé

  Reviews van klanten Dumbo Special Edition

  Zie ook