Larousse brood

Eric Kayser (Auteur) Frederike Plaggemars (Vertaling) Felice Portier (Vertaling) 80 authentieke recepten van brood en viennoiserie Publicatiedatum: oktober 2014 (gekartonneerd) in Nederlands
    Larousse brood_0
    Larousse brood
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum oktober 2014
      Indeling 20cm x 26cm
    • Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood.
      Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en...
      Het vervolg lezen

    •  €29,99
       €28,49

      Nog 3 op voorraad

      Levering vanaf  €2,99
      Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

      In de winkel

      Gratis afhaling

      Bekijk de voorraad in de winkel

      Bekijk alle opties en leveringstermijnen
    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    1 speciale aanbieding Larousse brood

    • Ledenprijs
    Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
    Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

    Samenvatting

    Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood.
    Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en geïllustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto s. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven.

    Kom alles te weten over de grondbeginselen van broodbakken, het bereiden van zuurdesem, het kneden met de hand of met de machine, het rijzen, het modelleren, het insnijden en het bakken. Naast de klassiekers vind je een keur aan heerlijke broden en broodjes, hartig en zoet:
    Brood met honing
    noten-vruchtenbrood
    ciabatta met boekweit
    brood met zongedroogde tomaten
    fougasse met olijven
    chocoladebroodjes
    kamutbroodjes met zeewier
    focaccia met rozemarijn
    bagels uit de VS
    margrietbrood uit de Ardèche
    ekmek uit Turkije
    pompernikkel uit Duitsland
    &nspb;
    Eric Kayser is in Frankrijk en ver daarbuiten de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood. In Parijs alleen al heeft hij meer dan 20 bakkerijen, maar ook in steden als New York, Tokio, Hongkong en Dubai kun je zijn bakkerijen vinden. De reden van zijn succes? De allerbeste grondstoffen én passie!

    Klantenbeoordeling Larousse brood

    Wees de eerste om je mening te delenop dit product

    Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

    Alles wat je moet weten over

    Eric Kayser

    Auteur
    Ontdek het beste van Eric Kayser, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

    Andere werken van Eric Kayser

    Gedetailleerde kenmerken

    Auteur

    Eric Kayser

    Verschijningsdatum

    oktober 2014

    Indeling

    20cm x 26cm

    Gewicht

    1,2850kg