De complete kookkunst

S (Auteur) M. Barberousse (Illustratie) M. Koekoek (Vertaling) 1000 recepten en kooktechnieken Publicatiedatum: september 2006 (gekartonneerd) in Nederlands
    De complete kookkunst_0
    De complete kookkunst
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum september 2006
      Indeling 22cm x 22cm

      Alle eigenschappen bekijken

    • Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne.
      * Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor...
      Het vervolg lezen

    • Niet meer op voorraad

      Niet beschikbaar in de winkel

      Gratis afhaling

    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    Woord van de uitgever De complete kookkunst

    Alles kunnen op kookgebied is geen droom. Veel recepten vergen een zekere handigheid. In de keuken zijn de juiste gebaren en technieken onontbeerlijk. Het is te leren! En heeft u het eenmaal onder de knie, dan kunt u alle uitdagingen het hoofd bieden. In twaalf uitgebreide hoofdstukken, waarin alle levensmiddelengroepen de revue passeren, komen in dit boek alle mogelijke gerechten aan de orde, van de meest traditionele tot de meest moderne.
    * Meer dan 1000 recepten en kooktechnieken worden duidelijk uitgelegd en stap-voor-stap geïllustreerd met kleurenfotos
    * Voor alle soorten gerechten vindt u tips en trucs om efficiënt en effectief hoogstaande resultaten te bereiken
    * In elk hoofdstuk staan recepten van chef-koks: hiermee bereikt uw kookkunst echt het toppunt
    * Bij elk gerecht staan dranksuggesties en menusuggesties. Zo kunt u de gerechten uit dit boek subliem combineren en er de perfecte wijn bij schenken

    TECHNISCHE EIGENSCHAPPENDe complete kookkunst

    • Auteur S
    • Illustratie M. Barberousse
    • Vertaling M. Koekoek
    • Verschijningsdatum september 2006
    • Indeling 22cm x 22cm
    • Gewicht 2,5100kg

    ANDERE WERKEN Rond S

    MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond S

    Reviews van klanten De complete kookkunst