Steven Seagal Collection 2

  Steven Seagal Collection 2_0
  Steven Seagal Collection 2
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Format Dvd zone 2
   Verschijnings datum oktober 2014
  • Dit is de Steven Seagal Collection boxset met de films Under Siege 2, On Deadly Ground, Out For Justice, Hard To Kill & Exit Wounds.Under Siege 2De man die een boot overhoop haalde in Under Siege, zet nu een trein op stelten! Steven Seagal is terug als de voormalige SEAL-agent Casey Ryback en moet proberen een treinramp te voorkomen.On Deadly GroundIn dit regiedebuut van Steven Seagal is hij gespecialiseerd in het bestrijden van branden in oliebronnen. . Zijn zwaarste strijd is echter tegen Michael Jennings (Michael Cane)... Het vervolg lezen

  •  €14,99

   Nog 2 op voorraad

   Levering vanaf  €2,99
   Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  Fnac advies

  Dit is de Steven Seagal Collection boxset met de films Under Siege 2, On Deadly Ground, Out For Justice, Hard To Kill & Exit Wounds. Under Siege 2 De man die een boot overhoop haalde in Under Siege, zet nu een trein op stelten! Steven Seagal is terug als de voormalige SEAL-agent Casey Ryback en moet proberen een treinramp te voorkomen. On Deadly Ground In dit regiedebuut van Steven Seagal is hij gespecialiseerd in het bestrijden van branden in oliebronnen. . Zijn zwaarste strijd is echter tegen Michael Jennings (Michael Cane) de verraderlijke directeur van Aegis Oil, die alle milieubeschermingsmaatregelen omzeilt om winst te maken. Out For Justice De in Brooklyn geboren en getogen smeris Gino Felino (Seagal) neemt het in zijn ‘wijk’ op tegen crimineel uitschot Ritchie, die van de buurt een waar oorlogsgebied heeft gemaakt. Hard To Kill Een corrupte Californische politicus en zijn handlangers hebben Mason Storm, een rechercheur uit Los Angeles, neergeschoten en voor dood achtergelaten. Zeven jaar lang lag Storm in een coma. Eenmaal ontwaakt, heeft hij maar één doel voor ogen: wraak! Exit Wounds De goudeerlijke politieman Orin Boyd, wordt enkele dagen nadat hij eigenhandig een leger politieke moordenaars heeft verslagen, ten onrechte gedegradeerd tot verkeersagent. Hij krijgt te maken met corrupte collega's en… iemand wil hem uit de weg ruimen.

  Klantenbeoordeling Steven Seagal Collection 2

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  Steven Seagal

  acteur (s)
  Ontdek het beste van Steven Seagal, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

  Andere werken van Steven Seagal

  Gedetailleerde kenmerken

  réalisateur (s)

  William Forsythe

  Bruce Malmuth

  acteur (s)

  Kelly LeBrock

  réalisateur (s)

  Andrzej Bartkowiak

  acteur (s)

  DMX

  Adviesleeftijd

  16+

  Taal 1

  Frans

  Taal 2

  Italiaans

  Taal 3

  Engels

  Ondertiteling 1

  Nederlands

  Arabisch

  Engels

  Frans

  Italiaans

  Portugees

  Spaans

  Duur (min)

  471 Minutes