WETTEN VAN DE MAGIE - de achtste wet van de magie : Het weerloze rijk

Zie ook WETTEN VAN DE MAGIE Terry Goodkind (Auteur) Despina Tsakiris (Auteur) Emmy Van Beest (Vertaling) Publicatiedatum: november 2006 (gekartonneerd) in Nederlands
  WETTEN VAN DE MAGIEHet weerloze rijk_0
  WETTEN VAN DE MAGIEHet weerloze rijk
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Verschijningsdatum november 2006
   Indeling 14cm x 21cm
   Aantal pagina’s 703

   Alle eigenschappen bekijken

  • Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos - de Wetten van de Magie - dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen lezers aan zich wist te binden.
   Ooit was de Zoeker een eenvoudige woudloper. Inmiddels is hij een legendarische krijger die met zijn vrouw Kahlan heeft gevochten tegen magische krachten, machtige vijanden en zelfs de elementen. Nu is hij vergiftigd. Om het...
   Het vervolg lezen

  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  1 speciale aanbieding Het weerloze rijk

  • Ledendagen

  Ledendagen:
  5% korting op de Franstalige boekenn

  Ledenaanbieding geldig tot en met 16 december 10u00, zolang de voorraad strekt en enkel geldig op producten verkocht en verzonden door Fnac.be. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen. Korting niet geldig bij aankoop van een iPhone, Apple watch Serie 3 & 4,Devailet, franstalige boeken, spelconsoles, cadeaukaarten, cadeauboxen, GSM-kaarten, ticketverkoop en een selectie producten.

  Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje
  en geniet meteen van 5% korting op de Franstalige boeken en 10% korting op de rest van je aankopen.

  Woord van de uitgever Het weerloze rijk

  Avonturier en minnaar, vluchteling en jager, in elk opzicht een rechtvaardig mens, dit alles is Richard Cypher, de Zoeker. Over hem en zijn geliefde Kahlan gaat dit epos - de Wetten van de Magie - dat, spannend en aangrijpend tegelijk, over de hele wereld miljoenen lezers aan zich wist te binden.
  Ooit was de Zoeker een eenvoudige woudloper. Inmiddels is hij een legendarische krijger die met zijn vrouw Kahlan heeft gevochten tegen magische krachten, machtige vijanden en zelfs de elementen. Nu is hij vergiftigd. Om het weermiddel in handen te krijgen, moet hij het opnemen tegen barbaarse invallers en - een feit dat hem bijna tot wanhoop drijft - Kahlan als gijzelaar achterlaten.
  'Weinig schrijvers hebben Goodkinds verbeeldingskracht.' - Publishing News

  TECHNISCHE EIGENSCHAPPENHet weerloze rijk

  ANDERE WERKEN Rond Terry Goodkind

  MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond Terry Goodkind

  Reviews van klanten Het weerloze rijk

  Zie ook