DON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN

  • DON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN_0
  DON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Regisseur Julien Duvivier Carmine Gallone Luigi Comencini
   Format Dvd zone 2
   Verschijnings datum juni 2005

   Alle eigenschappen bekijken

  • De Don Camillo & Peppone films werden gemaakt tussen 1952 en 1965.- 1) 'De Kleine wereld van Don Camillo': de eerste film uit de beroemde Don Camillo saga. Don Camillo gaat in verzet tegen Peppone met alle mogelijke middelen omdat deze tegen de kerk is. De gemeenteraad besluit Don Camillo te verbannen. Maar hoe zal het dorp reageren?- 2) 'De terugkeer van Don Camillo': Don Camillo heeft zijn geliefde dorp verlaten voor een nogal afgelegen post in de bergen. Zijn dorpsgenoten willen hem terug, maar da's tegen de zin van de... Het vervolg lezen

  Fnac-dagen: 3 + 1 gratis

  Bij aankoop van drie CD's, vinyls, DVD's, Blu-Ray en videospelletjes exclusief de consoles (mix & match), krijg je het vierde item uit deze categorieën aan €0.01!

  De korting geldt op het goedkoopste product en de aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2019, niet-cumuleerbaar met andere promoties en exclusief voor producten die worden verkocht en verzonden door Fnac.

  • Niet meer op voorraad

   Niet beschikbaar in de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  Bericht van Fnac DON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN

  De Don Camillo & Peppone films werden gemaakt tussen 1952 en 1965. - 1) 'De Kleine wereld van Don Camillo': de eerste film uit de beroemde Don Camillo saga. Don Camillo gaat in verzet tegen Peppone met alle mogelijke middelen omdat deze tegen de kerk is. De gemeenteraad besluit Don Camillo te verbannen. Maar hoe zal het dorp reageren? - 2) 'De terugkeer van Don Camillo': Don Camillo heeft zijn geliefde dorp verlaten voor een nogal afgelegen post in de bergen. Zijn dorpsgenoten willen hem terug, maar da's tegen de zin van de communistische burgemeester Peponne. - 3) 'Don Camillo en de Edelachtbare Peppone': Don Camillo is bereid om burgemeester Peppone een handje te helpen bij de parlementsverkiezingen, mits de communistische partij na de overwinning toestemming geeft om de kerk te renoveren. Wanneer Peppone wint blijkt de afspraak niet helemaal opgevolgd te worden. De strijd wakkert weer aan. - 4) 'Don Camillo op de barricade': Don Camillo is ondertussen bischop geworden en zit in het Vaticaan. Daar bereiken hem berichten dat Peppone, inmiddels parlementslid, in hun dorpje een kapelletje wil laten afbreken. - 5) 'Don Camillo in Rusland': Vijfde en laatste film uit de serie. Nadat Peppone een vriendschapsverdrag tussen zijn dorp en een Russisch stadje gesloten heeft, reist een communistische delegatie onder zijn leiding af naar Rusland. Don Camillo helpt een Russische tolk naar het Westen te vluchten, helemaal tegen de wil van Peppone.

  TECHNISCHE EIGENSCHAPPENDON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN

  ANDERE WERKEN Rond Julien Duvivier

  MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond Julien Duvivier

  Reviews van klanten DON CAMILLO/BOX/5 DVD/VN