Autobiografie

Roald Dahl (Auteur) Quentin Blake (Illustratie) Huberte Vriesendorp (Vertaling) Boy & Solo 1916-1941 Publicatiedatum: oktober 2015 (gekartonneerd) in Nederlands
  Autobiografie_0
  Autobiografie_1
  Autobiografie
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Verschijningsdatum oktober 2015
   Uitgeverij VBK Media
   Indeling 15cm x 23cm
  • Autobiografie – Boy& Solo is een fantastisch kinderboek van en over bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

   Er zijn weinig schrijvers die zo’n boeiend leven hebben geleid als Roald Dahl. Dat begon al in zijn schooltijd: hij was proefpersoon van chocoladerepen. Ongetwijfeld de inspiratiebron voor Sjakie en de chocoladefabriek!

   De tijd dat Dahl in Oost-Afrika woonde was al net zo opwindend. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vloog hij bij de Engelse luchtmacht. In...
   Het vervolg lezen

  • Niet op voorraad

   Niet beschikbaar in de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  Samenvatting

  Autobiografie – Boy& Solo is een fantastisch kinderboek van en over bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

  Er zijn weinig schrijvers die zo’n boeiend leven hebben geleid als Roald Dahl. Dat begon al in zijn schooltijd: hij was proefpersoon van chocoladerepen. Ongetwijfeld de inspiratiebron voor Sjakie en de chocoladefabriek!

  De tijd dat Dahl in Oost-Afrika woonde was al net zo opwindend. Tijdens de Tweede Wereldoorlog vloog hij bij de Engelse luchtmacht. In Autobiografie – Boy & Solo (1916 – 1941) beschrijft Roald Dahl deze en andere indringende periodes uit zijn ongelooflijk avontuurlijke leven. Het boek bevat daarnaast veel foto’s, brieven en dagboekfragmenten.

  Roald Dahl schreef talloze fantastische en veelbekroonde boeken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zijn Autobiografie geeft een uniek inkijkje in de jonge jaren van deze meesterverteller.

  ‘Roald Dahl is de beste kinderboekenschrijver ter wereld.’ – VPRO-gids

  Klantenbeoordeling Autobiografie

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  Roald Dahl

  Roald Dahl

  Auteur
  Roald Dahl (Wales, 1916-1990) schreef zowel kinder boeken, die talloze malen bekroond werden, als boeken en ver halen voor volwassenen. Dahl is een van de belangrijkste en meestgelezen auteurs van de twintigste... Lees meer

  Andere werken van Roald Dahl

  Gedetailleerde kenmerken

  Auteur

  Roald Dahl

  Illustratie

  Quentin Blake

  Vertaling

  Huberte Vriesendorp

  Uitgeverij

  VBK Media

  Verschijningsdatum

  oktober 2015

  Indeling

  15cm x 23cm

  Gewicht

  0,8800kg