Patisserie!

Christophe Felder (Auteur) Felice Portier (Vertaling) Aniek Njiokiktjien (Vertaling) 210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek Publicatiedatum: september 2016 (gekartonneerd) in Nederlands
    Patisserie!_0
    Patisserie!
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum september 2016
      Uitgeverij FIB-RMS-BE
      Indeling 19cm x 25cm
      Aantal pagina’s 800

      Alle eigenschappen bekijken

    • Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

      Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

      macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches...
      Het vervolg lezen

    • Fnac-prijs   €37,99
    •   1 gebruikte vanaf  €48,78
    •  €39,99
       €37,99

      Online beschikbaar

      Gratis levering

      In de winkel

      Gratis afhaling

      Bekijk de voorraad in de winkel

      Bekijk alle opties en leveringstermijnen
    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    1 speciale aanbieding Patisserie!

    • Ledenprijs
    Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
    Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

    Woord van de uitgever Patisserie!

    Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

    Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

    macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

    Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

    'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

    TECHNISCHE EIGENSCHAPPENPatisserie!

    ANDERE WERKEN Rond Christophe Felder

    MUZIKANTEN VAN HETZELFDE UNIVERSUM Rond Christophe Felder

    Zie ook