Patisserie!

Christophe Felder (Auteur) Felice Portier (Vertaling) Aniek Njiokiktjien (Vertaling) 210 recepten 3200 foto's het ultieme handboek Publicatiedatum: september 2016 (gekartonneerd) in Nederlands
    Patisserie!_0
    Patisserie!_1
    Patisserie!
    • Samenvatting
    • Product details
    • Garantie
    • Inbegrepen accessoires
    • Verschijningsdatum september 2016
      Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V.
      Indeling 19cm x 25cm
      Aantal pagina’s 800
    • Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

      Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

      macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches...
      Het vervolg lezen

    • Fnac-prijs   €37,99
    •   1 gebruikte  €48,78
    •  €39,99
       €37,99

      Online beschikbaar

      Gratis levering
      Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

      In de winkel

      Gratis afhaling

      Bekijk de voorraad in de winkel

      Bekijk alle opties en leveringstermijnen
    • Tevreden
      of geld terug
    • Fnac Klantenservice
    • Gratis retour
      in de winkel
    • Betaling

    1 speciale aanbieding Patisserie!

    • Ledenprijs
    Voeg de Fnac-kaart toe aan je mandje en geniet meteen van 5% korting op al je aankopen.
    Waarom Fnac-lid worden? Ontdek alle voordelen!

    Samenvatting

    Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

    Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

    macarons - bonbons - crèmes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

    Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) - en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

    'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

    Klantenbeoordeling Patisserie!

    Wees de eerste om je mening
    te delen over dit product

    Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

    Alles wat je moet weten over

    Christophe Felder

    Christophe Felder

    Auteur
    Ontdek het beste van Christophe Felder, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

    Andere werken van Christophe Felder

    Gedetailleerde kenmerken

    Verschijningsdatum

    september 2016

    Indeling

    19cm x 25cm

    Gewicht

    2,7830kg

    EAN

    978-9048313662

    ISBN

    9789048313662

    Aantal pagina’s

    800

    Formaat

    19,30 x 25,80 x 5,70 cm

    Nettogewicht

    2,78 Kg