Pan & Jack The Giant

  Pan & Jack The Giant_0
  Pan & Jack The Giant
  • Samenvatting
  • Product details
  • Garantie
  • Inbegrepen accessoires
  • Format Dvd zone 2
  • PAN: - Peter (Levi Miller) is een tegendraadse twaalfjarige jongen die al zijn hele leven in een kil Londens weeshuis woont. Op een nacht wordt Peter meegenomen naar Neverland, waar hij de meest ongelofelijke avonturen beleeft terwijl hij de identiteit van zijn moeder probeert te achterhalen. Samen met de krijger Tiger Lily (Oscar®-kandidaat Rooney Mara) en zijn nieuwe vriend James Hook (Garrett Hedlund) moet Peter de meedogenloze piraat Blackbeard (Oscar®-kandidaat Hugh Jackman) verslaan, om Neverland te redden en zijn... Het vervolg lezen

  •  €9,99

   Online beschikbaar

   Levering vanaf  €2,99
   Gezien de huidige situatie, kunnen onze levertijden wat worden verlengd.

   In de winkel

   Gratis afhaling

   Bekijk de voorraad in de winkel

   Bekijk alle opties en leveringstermijnen
  • Tevreden
   of geld terug
  • Fnac Klantenservice
  • Gratis retour
   in de winkel
  • Betaling

  Fnac advies

  PAN: - Peter (Levi Miller) is een tegendraadse twaalfjarige jongen die al zijn hele leven in een kil Londens weeshuis woont. Op een nacht wordt Peter meegenomen naar Neverland, waar hij de meest ongelofelijke avonturen beleeft terwijl hij de identiteit van zijn moeder probeert te achterhalen. Samen met de krijger Tiger Lily (Oscar®-kandidaat Rooney Mara) en zijn nieuwe vriend James Hook (Garrett Hedlund) moet Peter de meedogenloze piraat Blackbeard (Oscar®-kandidaat Hugh Jackman) verslaan, om Neverland te redden en zijn ware lot te ontdekken. JACK THE GIANT SLAYER: - veelgeprezen filmmaker Bryan Singer brengt een verbluffend nieuwe versie van het klassieke sprookje op het scherm. Jack the Giant Slayer gaat over de dappere Jack (Nicholas Hoult), een jonge, arme boerenknecht die onbewust een poort tussen de mensenwereld en een angstaanjagend ras van reuzen opent. Eeuwen geleden werden de reuzen na een bloedige strijd met de mensen verslagen en verbannen naar een koninkrijk hoog in de lucht. Maar wanneer Jack per ongeluk een reusachtige bonenstaak laat groeien, komt zijn geliefde Prinses Isabelle terecht in de klauwen van de bloeddorstige reuzen. Met de hulp van de opperbevelhebber van de koning (Ewan McGregor) krijgt deze held tegen wil en dank de kans om zelf een legende te worden in deze epische film vol duizelingwekkende actie en avontuur.

  Klantenbeoordeling Pan & Jack The Giant

  Wees de eerste om je mening
  te delen over dit product

  Geef je mening ✔ Je beoordeling is geregistreerd

  Alles wat je moet weten over

  Hugh Jackman

  Hugh Jackman

  acteur (s)
  Ontdek het beste van Hugh Jackman, al het nieuws, de bijbehorende werken, op alle platformen (albums, boeken, DVD's etc...).

  Andere werken van Hugh Jackman

  Gedetailleerde kenmerken

  réalisateur (s)

  Joe Wright

  Bryan Singer

  Adviesleeftijd

  12+

  Taal 1

  Engels

  Dolby Digital 5.1

  Taal 2

  Frans

  Dolby Digital 5.1

  Ondertiteling 1

  Nederlands

  Frans

  Duur (min)

  217 Minutes