Virtuele sessies met onze Experts Apple

Fnacs virtuele sessies om je dagelijks te ondersteunen

Onze Apple-experts nodigen je graag uit om hen online terug te vinden tijdens live sessies omtrent Apple-producten. Ze laten je zien hoe je gemotiveerd en fit blijft met Apple Watch. Of hoe je nog meer kunt doen met een Mac, zowel om te werken als om je creativiteit de vrije loop te laten. We wachten op je !!

De volgende sessies

  • Woensdag 03/06/2020, van 17u tot 18u Klein maar krachtig. Ontdek de iPhone SE. Ik volg de sessie
  • Vrijdag 05/06/2020, van 16u tot 17u Alles weten omtrent de Apple Watch, de nummer 1 smartwatch. Ik volg de sessie

Apple Watch-sessies : alles weten omtrent de nummer 1 smartwatch

In deze digitale sessie ontdek je het huidige Apple Watch assortiment en de verschillen tussen de Apple Watch Series 5 en Apple Watch Series 3. Je leert hoe Apple Watch je dagelijks kan helpen om meer te bewegen, een gezonder leven te leiden en in contact te blijven met uw dierbaren. En u leert meer over functies zoals : SOS-noodmelding, valdetectie, het ingebouwde kompas en meer.

Mac-sessies : ontdek de Mac en de eindeloze mogelijkheden die hij biedt

De Mac is ontworpen om op veel niveaus een betere ervaring te bieden, tijdens deze digitale sessie zul je begrijpen waarom. Hardware en software werken in perfecte harmonie omdat ze voor elkaar zijn ontworpen en zijn ontworpen om de vertrouwelijkheid van je gegevens te beschermen. Elke Mac is uitgerust met de software die je nodig hebt om alles te kunnen, recht uit de doos : je organiseren met Agenda, Notities en Herinneringen, werken met Keynote, Pages, Numbers en in contact blijven met Mail, Berichten en FaceTime. Elke Mac is ook compatibel met de software die je elke dag gebruikt, zoals Microsoft Office. Met de Mac is alles mogelijk.

iPhone sessies: klein maar krachtig. Ontdek de iPhone SE.

Maak kennis met de iPhone SE. A13 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Portretmodus en 4K-video. Schitterend 4,7- inch Retina HD-display en Touch ID. En niet te vergeten, een batterij die lang meegaat. Deze iPhone is klein, maar levert grootse prestaties. Tijdens deze sessies ontdek je niet alleen de nieuwe iPhone SE en zijn accessoires, maar ook de verschillende methodes ter beschikking om gemakkelijk data over te zetten van je oude toestel naar een nieuwe iPhone.

Innovaties van Apple