Fnac financiering(1)

Hieronder kunt u de voordelen van de Fnac Vanden Borre Mastercard® ontdekken(1)(2):

Fnac Vanden Borre Mastercard
 • De Fnac Vanden Borre Mastercard kan gebruikt worden in het volledige Mastercard-netwerk, wereldwijd bij 36 miljoen handelszaken, restaurants, hotels, tolwegen en aan alle geldautomaten met het Mastercard-logo.
 • Dankzij de Mastercard SecureCode®-technologie, kunt u op het internet uw aankopen in alle veiligheid betalen.

Het beheer:

 • Geen bijdrage, maar intresten en kaartkosten kunnen aangerekend worden bij het gebruik van uw kredietlijn, onder meer bij betaling via maandelijkse aflossingen(3) en/of stortingen op bankrekening evenals op geldafhalingen aan geldautomaten(4).
 • Uw dossier online opvolgen (via de Homebanking op buyway.be>Homebanking of via de Buy Way applicaties, beschikbaar in de App Store en Google play).
 • Uw maandelijks overzicht ontvangen via post of via e-mail (zoals u verkiest en u krijgt steeds de mogelijkheid om het kanaal te wijzigen).
 • Een geldoverschrijving aanvragen van uw kredietlijn naar uw bankrekening(4).
 • De limiet van uw kaart kan volgens uw noden en terugbetalingscapaciteit gaan van €1.250 tot €5.000(5). Deze limiet kan, op aanvraag en onder bepaalde voorwaarden, later herzien worden.

De terugbetaling:

U hebt twee mogelijkheden:

  • U betaalt per maandelijkse aflossingen(3): in dat geval zullen er intresten aan de contractuele rentevoet aangerekend worden vanaf de dag van de transactie op het geheel van de transacties.
  • U betaalt vóór de vervaldag, al uw uitgaven van de maand terug, u betaalt dan geen intresten op de transacties behalve op stortingen op bankrekening en afhalingen aan de geldautomaat(4).

U hebt nog geen Fnac Vanden Borre Mastercard®(1) maar u wenst er eentje aan te vragen?

Afspraak aan het onthaal van uw Fnac-winkel, uw aanvraag voor een Fnac Vanden Borre Mastercard zal geanalyseerd worden of online via de website:
De Mastercard Fnac Vanden Borre aanvragen

(1) Representatief voorbeeld: KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500 EUR met een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 12,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 12,24%).

Onder voorbehoud van aanvaarding door BUY WAY PERSONAL FINANCE nv, kredietgever, (KBO 0400 282 277 – RPR Brussel – FSMA 019542a – IBAN BE03 3101 2966 9484 – Bisschopsstraat 26, 1000 Brussel) en FNAC BELGIUM nv, kredietbemiddelaar handelend in hoedanigheid van verbonden agent met handtekeningbevoegdheid (KBO 0421 506 570 – RPR Brussel, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw). Adverteerder /Verantwoordelijke uitgever:r: FNAC BELGIUM nv - IBAN BE58 2100 2304 0279.

(2) Onder voorbehoud van het goede verloop van uw dossier en van een toereikend beschikbaar bedrag.

(3) Onder voorbehoud van naleving van de contractuele minimale maandelijkse terugbetaling en de wettelijke verplichting tot nulstelling.

(4) De intresten zullen vanaf de datum van de transactie aangerekend worden op stortingen op bankrekening en op geldafhalingen aan geldautomaten.

(5) Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Buy Way Personal Finance nv.

Let op, geld lenen kost ook geld.