Het coronavirus in België :

De gevolgen op onze diensten

Vanaf 17.03.20 hebben onze FNAC-winkels hun deuren gesloten vanwege de voorzorgsmaatregelen van de regering. We zetten alles op alles om de beschikbaarheid en de thuislevering van je bestelling te verzekeren. FNAC.be blijft natuurlijk beschikbaar als je een toestel, een boek of een ander product nodig hebt.

Wij hebben voor jou een handige pagina opgemaakt met de laatste details over de gevolgen van deze maatregelen op onze diensten.

LEVERING AAN HUIS
De bpost-leveringen verlopen zoals normaal. Neem gerust een kijkje op de website van bpost en lees alles over de gevolgen van de regeringsmaatregelen op hun diensten. Lees de laatste info van bpost >
LEVERINGSKOSTEN

Velen van jullie doen jullie aankopen op onze website fnac.be en we zijn verheugd dat we in deze moeilijke periode van telewerken en verplicht thuiszitten een oplossing kunnen bieden.

Vandaag worden wij echter geconfronteerd met een grote toename aan online bestellingen, voor soms zeer kleine en eenmalige aankopen. Daarom zouden wij jullie willen vragen om jullie aankopen bij Fnac Belgium te groeperen zodat wij jullie vanaf 20 € gratis kunnen leveren.  Onder de 20 € per pakket zien wij ons verplicht jullie een bijdrage van 2,99 € te vragen voor de leveringkosten.

Wij nemen deze maatregelen in ons aller belang.  Hiermee willen wij de verwerking van de bestellingen vergemakkelijken, de logistieke keten ontlasten, het gebruik van verpakkingen verminderen en het werk van postbodes en bezorgers die het de laatste weken heel erg druk hebben, vereenvoudigen.

Deze situatie is voor iedereen nieuw en ongekend, en we moeten ons aanpassen. We blijven alles in het werk zetten om jullie zo goed mogelijk verder te helpen en alle aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Fnac Belgium dankt jullie alvast voor jullie begrip en jullie vertrouwen.

BESTELLINGEN GEPLAATST IN DE WINKEL
Aangezien onze winkels gesloten zijn, kan je je aankoop niet in de winkel ophalen. Als je een bevestiging ontvangen hebt dat je pakje in de winkel ligt, kan je dit na de heropening komen ophalen. Indien je nog niets ontvangen hebt, gelieve op de bevestigingsmail te wachten om je bestelling op te halen zodra onze winkels terug openen.
HERSTELLING EN GARANTIE
Zodra onze winkels hun deuren opnieuw openen, zullen we weer helemaal tot je dienst zijn. Indien nodig, zullen we de garantie van je toestel verlengen met het aantal dagen dat onze winkels gesloten waren. Is je toestel momenteel in herstelling? Dan zullen we je contacteren om je toestel naar jou thuis op te sturen.
RETOURS INTERNET
Als consument heb je recht om, vanaf de dag van de levering, gedurende 14 dagen, afstand te doen van je aankoop op fnac.be (deze bepaling is alleen van toepassing op online verkoop). Binnen deze termijn moet je ons schriftelijk op de hoogte brengen van je beslissing om je herroepingsrecht in te roepen. Opgepast: dit is niet van toepassing op professionele klanten. Hoe ga je te werk? Stuur een mailtje naar callcenter@be.fnac.com en wij leggen je uit hoe je je aankoop kan terugbrengen.
Voor aankopen op onze Marketplace, verwijzen wij je naar de «Algemene Voorwaarden MarketPlace Fnac.be».
FNAC CADEAUBONNEN
De Fnac cadeaubonnen (geldig gedurende 12 maand vanaf het moment van activering, enkel in Fnac-winkels) waarvan de geldigheidsdatum is verstreken tussen 1 maart 2020 en 30 april 2020 zullen worden verlengd tot en met 30 juni 2020.
gift card gift card gift card gift card gift card
TICKETS
Neem gerust een kijkje op deze pagina over tickets en evenementen.