Contacteer de redactie

De site « www.fnac.be » is een uitgave van Fnac Direct SA, 9 rue des Bateaux-Lavoirs, 94200 Ivry-sur-Seine. France

Directeur van publicatie : Bertrand Gstalder

Verantwoordelijke van de uitgave : Armelle Hérouard

Verantwoordelijk editoriaal technische producten : Benoît Duval
Freelancers technische producten : Mathieu Poullaouec, Patrick Lebas, Christelle Loigerot, Sébastien Bailly, Pascal Kinsbourg, Olivier Laumonier, Valerie Humbert, Muriel Malbranque, Marie Varandat, Gildas Sagot, Isabelle Wartel

Freelancers editoriale producten : Sandrine Fillipetti, Christophe Quillien

Webontwerpster : Elodie Bourdeau
Verantwoordelijke animatie : Emmanuelle Couperier

Verantwoordelijke beeldbewerking : Sébastien Proust

Voor alle vragen i.v.m. een product of service, voor alle suggesties, informatie, reacties betreffende deze site, klik hier..

Voor alle teksten en werken aanwezig op deze site: Copyright Fnac Paris 1999/2018 Alle auteursrechten van de werken voorbehouden.
Het reproduceren van de werken, alsook elk gebruik anders dan het individueel en privé raadplegen hiervan is verboden, behalve onder een voorafgaande en expliciet geschreven toelating.
Fnac kan niet verantwoordelijk zijn voor de verspreide informatie. We stellen alles in het werk om deze juist en up-to-date te houden.
Wij controleren de kwaliteit van de sites die we aanbevelen, niettemin kunnen we niet verantwoordelijk zijn, controleren, of garant staan voor het actueel en juist zijn van de informatie verspreid op de sites van bedrijven, organismes of privépersonen naar de welke wij links hebben opgesteld.
De vermelde merken behoren tot hun respectieve eigenaars.