Gratis levering
Gratis levering Tijdelijk geen verzendkosten
Gratis afhaling in de winkel
Gratis afhaling in de winkel Eenvoudig en snel
Ontdek de Fnac-kaart
Ontdek de Fnac-kaart -5% heel het jaar door, -10% op alle strips, ..

Fnac-tips

De slimste mens ter wereld

De Junior editie van De Slimste Mens ter Wereld bevat 5 rondes met vragen, speciaal voor de jonge spelers van 8 jaar en ouder. Speel je tegenspeler naar 0 seconden en kroon jezelf tot de jongste "Slimste mens ter Wereld"! Het spel is uitstekend te spelen voor de hele familie in combinatie met het basisispel.

Ontdek

Saboteur

Aan de andere kant van het oude woud bevinden zich de vergeten mijnen. Ga met je dwergclan op zoek en overwin gezamelijk hindernissen, ontwik vallen en trollen en vooral: vind de waardevolle schatten. Maar pas op voor de draak en wees er op bedacht dat leden van je clan je kunnen tegenwerken. In deze spectaculaire bordspelversie van Saoteur gaan 2 dwergenclans op zoek naar schatten.

Ontdek

Escape Room: De tijd vliegt

Gebaseerd op escape rooms. In dit coöperatieve kaartspel word je in een laboratorium opgesloten. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd te ontsnappen?

Ontdek

Escape Room: Het Lot van Londen

Kaartspel gebaseerd op escape rooms. In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren?

Ontdek

Escape Room: Diefstal in Venetië

Kaartspel gebaseerd op escape roomsIn dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.Pocket Escape Room biedt een heuse 'escape room'-ervaring in een compact doosje.Let op: dit spel is maar één keer speelbaar, omdat u na het spelen ervan bekend bent met alle puzzels.

Ontdek

Vlotte Geesten Junior

Draai steeds de bovenste kaart om en grijp zo sel mogelijk de voorwerpen die op de kaart in de juiste kleur zijn afgebeeld. Met uitdagende variant voor iets oudere kinderen!

Ontdek

Makkelijk speelgoed kiezen

Cadeautips voor...

  • De kleinsten
  • Tieners

Harry Potter

Gezelschapsspellen

Let op Er heeft zich een probleem voorgedaan, gelieve later opnieuw te proberen.